Alsof toeval tóch bestaat…

Vanavond waren we via Peet haar werk uitgenodigd voor een boswandeling (precies voor de bui weer binnen ) met aansluitend een wilddiner bij Princess Hotel Epe-Zwolle. Prima verzorgde avond en heerlijk gegeten!

En uit de serie ongelofelijke verhalen: we schoven aan aan een tafel waar al twee mensen zaten: Liesbeth en Ruud de Smit. Bleken die ook uit Ridderkerk te komen, net als ik oorspronkelijk! Sterker nog: toen ik mijn naam noemde, wist zij ogenblikkelijk dat ik bij Radio Ridderkerk gezeten had (dat was eindjaren ’80!), ze kende nog de naam van het programma, De SensatieGeneratie, en ze had getafeltennist met Claudia, met wie ik dat programma maakte. We hebben op dezelfde school gezeten en ze kenden ook mijn zus Wendy en zwager Eric, via de school van hun kinderen.

Grappig hoe dingen kunnen lopen…

Geef een reactie