Aan de beterende hand…

Ik zal jullie dagelijkse Prada-updates besparen, maar hierbij op veler verzoek toch even de laatste stand van zaken (waarbij we voor het gemak zullen doen alsof dat niet hetzelfde is als een update).

Prada had vannacht goed geslapen en vandaag goed gegeten, waardoor de hoeveelheid pijnstilling voor haar ontstoken alvleesklier kon worden verminderd. Ook is een echo gemaakt, om te kijken of het daadwerkelijk om een ontsteking gaat, of misschien om een tumor. Helaas kregen de artsen de alvleesklier niet goed in beeld, omdat onze dame een buikje (kuch) heeft. Tegen zoveel welvaart was het apparaat niet opgewassen. Hopelijk kan nog op een andere manier uitsluitsel gegeven worden. De echo bracht ook goed nieuws: de nieren van Prada bleken in een betere staat dan verwacht. Dat was fijn om te horen.

Ze reageerde weer enthousiast toen we haar verblijf binnenkwamen en begon spontaan te eten. Je kon wel merken dat ze dat infuus maar irritant vindt (snap ik ook), en het was voor ons ook niet fijn om haar op zo’n unit als op de foto ‘aangesloten’ te zien. Maar wij weten dat dat voor het goede doel is en hopelijk krijgen we dat Prada ook nog eens uitgelegd.

Hoe dan ook, toen we het vertrek verlieten, keek ze ons boos na, dus ze lijkt alweer wat meer de oude te worden 😾😸

Geef een reactie