50. Toch maar gevierd 😉

Ik hoor het de laatste tijd vaker, dat de mensen om de jarige heen er meer waarde aan lijken te hechten dat een bepaalde leeftijd (welke dan ook) wordt bereikt, dan het feestvarken zelf. Ook ik liet me er pas een paar dagen vóór onze vakantie van overtuigen dat ’50’ toch echt wel een feestje waard is. Lekker getimed, een week na terugkomst uit Australië, maar aan de andere kant: je moet vieren wat er te vieren valt.

En dus werd ik vanmiddag door een select gezelschap gruwelijk verwend, terwijl de mensen van De Hebberd ervoor zorgden dat niemand tekort had aan hapjes en drankjes.

De muzikale omlijsting kwam van een vrolijk Spotify-lijstje uit mijn telefoon. Maar al snel gingen we die via een andere mobiel afspelen, omdat de muziek steeds werd onderbroken door het geluid van binnenkomende berichten via alle mogelijke kanalen. Ook via die telefoon werd de lijst regelmatig afgebroken en door andere muziek vervangen. Het bleek dat het zoontje van de telefooneigenaar, via het Family-abonnement, ook met Spotify bezig was. Er klonk nog net geen ‘Breakie breakie’… Mooi, de moderne techniek 🤣

Hoe dan ook: 3 november is de meest multimediale dag van het jaar. Ik heb nog niet eens tijd gehad alle berichten te lezen, dat ga ik zo doen. Eerst nog even bijkomen met een Frans kaasje en een portje van 20 jaar oud. Wat een broekie eigenlijk nog, die port…

Iedereen die deze dag onvergetelijk heeft gemaakt en op welke manier dan ook aan me gedacht heeft: dank je wel! Jullie zijn lief… ❤️

Geef een reactie