40 (revisited)

Ik moeteven terugkomen op het eerste deel van mijn berichtvan eerder deze week. Vanmiddag zouden we met het vaste beperkte gezelschapmijn verjaardag vieren, maar uit het feit dat ik dit nu typ, blijkt dat datniet doorgaat…

Om te beginnen bij het begin: één keer per jaar (op zich alveel te weinig) ga ik met mijn beste vriendje een dag op stap. Vanwege mijnverjaardag had Jelle dit keer voor ons beiden een DJ-workshop geboekt. ‘Wernergoes Tiësto behind the wheels of steel’, zeg maar (of een willekeurige andereCorné Klijn-achtige omschrijving). Djworkshop Na een korte uitleg over de vele mogelijkheden van het instrumentarium mochtenwe zelf aan de slag. Wat tof zeg! Nummers uitzoeken die bij elkaar passen,zorgen dat die precies gelijklopen en in elkaar laten overvloeien, kwistigscratchen en andere effecten toevoegen… Djworkshop_2you name it en we hebben het gedaan. En”“ dankzij mijn wekelijkse radio-escapades geholpen door wat gevoel met technieken muziek ”“ bleek ik er nog best talent voor te hebben ook. Een erg leukemiddag kortom, die we in Den Bosch afsloten met een lekker etentje.

Wat is na zo’n dag dan lekkerder dan ’s avonds even niks doen? Dacht ik nog… Maar bij thuiskomst schrok ik me de blubber van een huis vol visite, in allestilte opgetrommeld door Peet. Een plannetje dat misschien al wel 20 maandengeledenontstaan is, maar ik niet had zien aankomen. Een enorme verrassing (echt mijnsterke kant), maar wat een leuke! Ruim 30 familieleden, oud-collega’s,radiovrienden, ‘normale’ vrienden, branchegenoten, leden van een bevriendbandje… allemaal komen opdagen om mijn verjaardag te vieren. Een hele leukeavond, die ook nog eens een vrije zondag tot gevolg had. Kan het beter? Bedanktallemaal! Volgende keer bij jullie? 😉

5 gedachten aan “40 (revisited)”

 1. Ja Werner, daar stond je dan een mond vol tanden! Was errug leuke avond…op naar de volgende 40!
  Hep ge toevallig een afschriftje van die 9 track catalogue-promo van kw? gr. Han.

 2. Hé Werner
  Van harte proficiat met je 40e! Welkom bij deze fijne club….
  Wij waren blij verrast met de uitnodiging voor het verjaardagscomplot van Petra maar konden helaas niet omdat Kristof zijn jaaroptreden had met zijn (concert)band! Ik denk een ander bandje dan de jouwe maar dat terzijde….
  Met Peet afgesproken dat we snel een date plannen om weer eens fijn bij te praten!
  Groeten Eric en Kristof

 3. Hoi broer,

  ik heb een geweldige dag gehad!
  Die momenten met jou…. Onbetaalbaar… Voor de rest… Eurocard/MasterCard.

  Ik ben nu helemaal into House. Nou…. Ok. De serie op tv dan.

  Groet,
  broertje

 4. Hi Werner,

  Jij hebt op een wel heel muziekachtige manier jouw 40ste verjaardag ingeluid:-) Gaaf zeg zo’n DJ cursus. Jij had dus wel op mijn 40ste verjaardagsfeestje kunnen komen draaien:-) Wel super zo’n surprise party daarna. Ja… dan sta je letterlijk met je … vol tanden. Ik had je gezicht wel willen zien:-)

  Wij houden contact. Bedankt alvast 🙂 en fijn weekend!

  Groetjes,

  Ingrid Claasen

Geef een reactie