200 is the magic number

Carte_blanche

Op 6maart 2005 maakte ik de eerste Carte Blancheop Roulette FM en sindsdien heb ik maar tien uitzendingen niet zelf gedaan.Vandaar dat vanavond, vrijdag 20 maart (aan de vooravond van de lente), de 200steuitzending is. En dat vieren we met de ‘Spring Is In The Air And So Is CarteBlanche’-barbecue. Veel volk dus in de studio, een hoop eten en drank inovervloed. Dat gebeurt wel vaker natuurlijk, maar we grijpen elke reden vooreen feestje met beide handen aan.

Nu sta ik bij die gelegenheden doorgaans redelijk autistisch mijn programma temaken, terwijl in de ruimte ernaast het échte feestgedruis plaatsvindt. Ditkeer doen we dat anders: mijn visite zoekt de muziek uit, terwijl ik nog eensatétje naar binnen schuif. Als ik mijn mond op tijd leeg heb, wil ik nog best welwat roepen tussendoor hoor…

Meeluisterenkan vrijdag tussen 21.00 en 23.00 uur via de stream.

UPDATE: check hier de uiteindelijke playlist, samengesteld door de bezoekers van het feestje.

Dit bericht is geplaatst in Carte Blanche, Eten en drinken, Feestje, Radio. Bookmark de permalink.

Één reactie op 200 is the magic number

  1. Ohh maar ik wil vanavond best wel jouw werk overnemen en achter de mike gaan staan hoor! 😀

    Of jouw luisteraars terug zullen komen voor de ‘tweehonderenéénste’ betwijfel ik 😀

Geef een reactie